KiK akciós újság

kik

A KiK textildiszkont heti megjelenésű akciós újságjai az üzletein kívül szórólap formájában érhetőek el, de a Kik.hu weboldalon lehet böngészni az aktuális ajánlatok között.

Az akciós újságok kínálta termékei között nemcsak új ötleteket lehet találni, amelyek a divatos öltözködés szempontjából fontosak, de a textildiszkont sok olyan termékkel kedveskedik, amelyek az család kényelmét szolgálhatják.

A német textildiszkont jó minőségű textíliákból kínál folyamatosan nagy választékot, amelyek kedvező ára a vásárlók szempontjából elsődleges fontosságú.

A közel húsz oldalas katalógusból az adott évszakhoz igazodva tölthető fel a család ruhatára, de egy új kiegészítővel a meglévő kollekció is eredményesen frissíthető fel.

 A KiK ügyel arra, hogy ne csak a munkahelyen lehessenek a vásárlók csinosak. A felsőruházat mellett kényelmes otthoni szettetek is be lehet szerezni. A pihentető alváshoz a megfelelő ágy, matrac mellett kényelmes hálóruhára is szükség van. Az akciós újságból választva, az évszakhoz igazodva, nem lesz luxus a megfelelő pizsama, vagy hálóing beszerzése.

A gyerekek folyton nőnek, a kinőtt, tönkre ment ruhaneműk pótlása a család pénztárcáját meglehetősen megterheli. A Kik kedvező áru termékeiből folyamatosan alakíthatjuk akár a legkisebbek, akár a kamaszok igényeinek megfelelő kényelmes és divatos ruhatárat.

A Kiknél az ünnepekre, de a hétköznapokra is található kihagyhatatlan választék az otthon kényelmére, és szépítésére egyaránt.

Akciós Vásárlás
Mömax akciós újság
TAKKO akciós újság
Reál akciós újság