Laya Residences

Laya Residences

A Laya Residences Dubaiban, Jumeirah  Village Circle városrészben található. Az egyedi megjelenésű, modern stílusú otthonok a legteljesebb kényelmet biztosítják.  Az 5 szintes épület 164 lakóegységből áll. Az ingatlantól a Sheikh Zayed út, és az Al Khail út is könnyedén megközelíthető autóval.

A projekt fejlesztője az a dubai székhelyű Akshara Global Real Estate Development LLC, amely napjaink egyik vezető ingatlanfejlesztője. A cég luxus kivitelű ingatlanokat megfizethető áron kínál a hazai ingatlanpiacon.

A Laya Residences otthonai gondosan kiválasztott berendezésekkel kényelmes, komfortos elrendezéssel biztosítják a kellemes otthoni légkört. Az apartmanok 1-2-3 hálószobával rendelkeznek.

Az apartmanokhoz parkolóhelyeket is biztosítanak, ezenkívül nagy sebességű felvonók és 24 órás biztonsági szolgálat áll rendelkezésre.

Fürdőszobával ellátott hálószobái gardróbbal és energiatakarékos LED lámpákkal felszereltek. Az apartmanokhoz erkély tartozik. A konyhák a modern életvitelhez alkalmazkodó korszerű főzési eszközökkel és szerelvényekkel vannak berendezve.

Laya Residences

Az apartmanok úgy lettek kialakítva, hogy az egészséges életmódot támogassák: futópályák, edzőterem, kosárlabdapálya található az épület tetején. Az ingatlanhoz szabályozható hőmérsékletű tetőtéri úszómedence, pezsgőfürdő is tartozik, de a gyerekek is biztonságos körülmények között játszhatnak.

Dubai legnagyobb bevásárlóközpontjai, a Mall of the Emirates és a Dubai Mall 20 perc alatt érhető el autóval.

A Laya Residencestől a Dubai Nemzetközi Repülőtere 25 perc autóútra, és az új Al Maktoum Nemzetközi Repülőtérn fél óra alatt érhető el.