Néhány szerencsehozó tipp Fortuna megvendégeléséhez! – II. rész

Az előző részben már adtunk pár megfontolásra, meg persze letesztelésre, kipróbálásra méltó jótanácsot. Ismét csak azt mondhatjuk, hogy egyiket sem kell elhinni nekünk, hanem a legjobb a személyes tapasztalatszerzés. Ugyanis azokat az élményeket senki sem veheti el, amik ezen tippek létjogosultságát bizonyítják. Na, de túl a legutóbb említetteken akad még itt újdonság a tarsolyunkban, úgyhogy ott folytatjuk, ahol abbahagytuk.

Tudni kell felállni?

Igen és talán ez a legnehezebb az egészben. Amikor a nyerési széria adja magát. Amikor minden klappol. Amikor dől a pénz. Igen ám, de minden egyes hegyet, völgy követ. Szóval amikor már dupla annyi zseton gyűlt össze, mint amennyivel indult a játék az jelzés arra, hogy itt az ideje búcsút inteni és továbbállni. Még akkor is, ha úgy tűnik ez csak a kezdet. Még akkor is, ha a hév, a lendület annyira ellenállhatatlanul vinné tovább a történetet. Még akkor is, ha a duplázás csekélynek hat, mert ott van a távolban a tízszerezés délibábja. Ezek pszichés hatások, amiket egyetlen módon lehet csak lekezelni. Cselekvéssel fizikai szinten. Azaz az online játékok felületéről kilépni ekkor a legjobb ötlet. Majd később folytatódhat a móka, a kikapcsolódás. Így mindig, minden esetben borítékolható az elégedettség, a győzelem érzése és persze ott marad a vágy csiklandozása, hogy még, még tovább!

Az óra kattogása ugyan roppantul idegesítő, de egyben hasznos is. Mert az idő teljesen másképpen jár akkor, amikor játék van. A percek rohannak, órákká növik ki magukat és észrevétlenül fél nap is eltelhet. Miközben valójában negyed óra veszteség nélkül pontosan az a mennyiség, ami szintén egyet jelent a megállással. Szóval karórát felcsatolni vagy telefont beállítani nagyon jó ötlet, mert az időérzék tényleg pillanatok alatt elveszíthető. Márpedig általában ennek leégés a vége az esetek jelentékeny százalékában. Az időgazdálkodás csak tudatossággal oldható meg. A jelenlét aranyat ér! Az sem rossz, ha a közelben akad egy ablak, ahol a fény változásai is könnyen megfigyelhetőek. Így a virtuális világ pontosan annyira válhat vonzóvá, ami egyénileg a lehető legideálisabb.

Jöhet egy pohár frissítő?

A játék hevében teljesen természetes, hogy megszomjazik az ember. De alkohollal csillapítani ezt a fajta “tüzet” nem érdemes. Az érzékek eltompítása még egy egyszerű nyerőgépnél sem kifizetődő taktika, mert onnantól fogva majdnem biztos túlzásokba esni. Túl sok idő, túl nagy tét, túlzás. Ehelyett egy pohár víz éppen tökéletes szomjoltó vagy valamilyen kedvenc üdítő, szörp, bármi, ami amúgy a mentális éberséget nem nyomja el.

Szünetet tartani, egyébként is nagyon jó ötlet. Elképesztő, hogy sokan még arra is képesek, hogy játék közben egyenek, vagy más apró-cseprő tevékenységeket végezzenek. Ebbe a csapdába nem érdemes beleesni. Mindenképpen megtérülő stratégia egy picit szusszanni. Ekkor a pénzügyek is leellenőrizhetőek, ráadásul a mozgás, egy kis séta tovább javíthat a közérzeten.

Végül, de nem utolsó sorban félre a szisztémákkal! Mindig akadnak olyan “profik”, akik könyvek garmadát írják ebben a témában. Olyan működő képleteket, taktikákat ajánlanak, amikkel a világ összes pénze megnyerhető. A kérdés csak az, hogy akkor hogyhogy még mindig virágzik a szerencsejáték világa? Természetesen úgy, hogy ezek a metódusok csak részben stimmelnek, Elég hangzatosak, és kecsegtetőek, de ennyi. Nem érdemes túlzott energiát, időt beléjük ölni, mert Fortuna kegyei amúgy sem ragadhatóak meg ilyen módon, lévén akkor mindenki évtizedek óta a nyerő szériáját élné!