Kategória: Otthon

Dália ültetése

A dália meleg és fénykedvelő növény, ültetésére a tavasz közepe a legideálisabb. Mivel nem fagytűrő, a gumóit feltétlen szedjük fel az őszi fagyok beállta előtt.

Tovább

A konyhai robotgépek előnyei

A konyhai robotgép az az eszköz, amely valószínűleg minden háztartásban megtalálható. Az elmúlt években is nagy fejlődésen esett keresztül, egyre modernebb, és dizájnosabb készülékekkel rukkolnak elő a gyártók. Az árak a pár tízezertől a pár százezer forintig is terjednek.

Tovább

Dolgozószoba kialakítása

A dolgozószoba sok esetben egy kis alapterületű lakásban kivitelezhetetlen álom csupán. Az ilyen lakásokban legtöbbször a nappali ad helyet a dolgozósaroknak, ilyen esetben nagyon praktikus megoldás

Tovább

Manapság már a világítás is lehet okos

Okostelefonok, okos otthonok, okos autók… Mi hiányzik még a felsorolásból? Hogy hangzik az például, hogy okos világítás? Ez már nem a találgatások ideje, hanem a tényeké. Ugyanis az okos fényforrások nem álmok csupán, hanem a valóság érzékelhető részei.

Tovább

Mosogatógép bekötése

Hogyan kell helyesen bekötni egy mosogatógépet? Nem túl nehéz feladat, de a szakmai útmutatást nem szabad figyelmen kívül hagyni. Itt egy gyorstalpaló, mindenkinek.

Tovább

Irány az ágy!

Mi az, amivel eltöltünk 8 órát naponta, 56 órát hetente, 240 órát havonta, vagyis 2920 órát évente? Nem más, min az alvás.

Tovább