Hop on hop off Budapest

hop on hop off budapest

Egyenlőre még szünetelnek a budapesti Hop on hop off szolgáltatások. A világ népszerű turista célpontjaiban és hazánkban is egyre népszerűbb az autóbuszos városnéző túra igénybevétele, hiszen érintik a leghíresebb budapesti látványosságokat, lehetővé téve az egymástól távolabb fekvő nevezetességek kényelmes megtekintését. Ha egy turista megérkezik az országba, elsődleges számára, hogy fontos információkat kapjon meg a városról és a kényelmi szolgáltatásokról. A fővárosban városnézés terén, akár gyalogos, akár buszos túrákból nagy a választék. A JustBudapest.com összegyűjtötte a lehetőségeket, amelyekből kiválasztható a kedvező ár-érték arányú szolgáltatás.

Az egyediség manapság egyre fontosabb, a tematikus weboldal egyedi tartalmakkal, ismertetőkkel szolgál, tudva, hogy a mai Budapest az ide látogató külföldinek már nem csak a Halászbástyát és a gulyáslevest jelenti.

Az elmúlt években a hatalmas turisztikai fejlődés főként az egyéni turizmus terén volt nyomonkövethető, amelynek hátterében a fapados járatok kibővülése, és a főváros rendkívül kedvező ár-érték aránya áll. A fővárosban számos cég komplett csomagot kínál.

A City Sightseeing Budapest évek óta együtt működik a MiniBud Kft.vel, amely a Budapest Airport hivatalos airport shuttle szolgáltatója. A látogatók a transzferrel együtt különféle extra szolgáltatásokhoz is kedvező áron juthatnak hozzá, mint a Hop on Hop off, a városnéző túrán a nevezetességek és főbb látnivalók mentén haladva a látogatók megismerhetik a történelmi tudnivalókat, és a legendákat is. A nyitott vagy zárt emeletes buszokon 22 nyelvű audio-guide rendszer vehető igénybe. A 43 megálló mentén korlátlan le és felszállási lehetőség 48 és 72 óra időtartam alatt biztosítja a város feltérképezését. Egyes csomagokkal különleges éjszakai, dunai hajótúrán lehet részt venni. A jegyek a transzferrel együtt is kényelmesen megvásárolhatók, és megérkezéskor 4 értékesítési ponton azonnal átvehetőek. A jegyek mellé további tájékoztatók és térkép is jár, amely nagy segítség a tájékozódásban.

A jegyek tartalmazzák a közelmúltban megnyílt belvárosi szelfimúzeumba való ingyenes belépést is. A tavalyi év újítása hogy a látogatók digitális módon kapják meg a kedvezményre jogosító kuponokat.

Az ötödik születésnapját ünneplő céghez kötődő yellow umbrella walking tour a közelmúltban a Tripadvisor-tól Excellence Certificate-t kapott. A program résztvevői a Clark Ádám térről a budai várba vezető utat barangolják be.