Havita – Green Market Karácsonyi vásár és közösségi készülődés

karácsonyi vásár

Budapest legnagyobb fedett karácsonyi vásársorozata a Klauzál téri Vásárcsarnokban! ?Hangolódj a karácsonyra, kapcsolódj ki egy kicsit, alkoss, nézelődj, vásárolj és ÉREZD JÓL MAGAD a karácsonyt megelőző 4 hétvégén keresztül! Szerezd be mindenki karácsonyi ajándékát kényelmesen, rohanás nélkül, élményeken keresztül, közösségi hangulatban, egy helyen a GREEN MARKET Karácsonyi Vásáron, ahol kiemelt érték a fenntarthatóság, valamint az egészséges és tudatos életmód, amelyet a Havita hoz el számunkra! ?

A vásár különleges darabjai

Rengeteg csodaszép ajándék, különlegességek, kézműves kincsek, egyedi design alkotások, újrahasznosított kreatív termékek, natúr kozmetikumok, szappanok, ékszerek, ruhák, táskák, divatos kiegészítők, DIY és vintage stílusú lakásdekorációs termék, kézműves gasztro készítmények… igazi minőségi kincsek!

Környezettudatos szemlélet

Középpontban a fenntarthatóság! A GREEN MARKET Karácsonyi Vásáron szeretnénk ráirányítani a figyelmet arra, hogy a karácsonyi készülődés és vásárlás idején is kiemelten fontos, hogy fenntartható módon gondolkodjunk. Hiszünk abban, hogy az észszerűség és a fenntarthatóság jegyében is megőrizhetjük a karácsony varázsát és gazdagságát!

Célunk, hogy összehozzuk azokat, akik érdeklődnek és elkötelezettek a fenntartható jövőnk megteremtésért. Az eseményen nagy számban lesznek olyan árusok és kiállítók, akik a környezetvédelem, az újrahasznosítás, a zero waste és a fenntarthatóság terén dolgoznak és alkotnak. A kiállított termékek minőségi és kreatív megoldásokat kínálnak a mindennapi életünket érintő kihívásokra.

Közösségünk számára a legfontosabb, hogy előtérbe helyezzük az együtt alkotás örömét, a tudatos vásárlás fontosságát, a természetes anyagokból készült, környezetbarát termékeket, a magyar dizájnerek/tervezők munkáit, illetve a fogyatékossággal élő barátaink által készített minőségi termékeket egyaránt! ?

Havita: a fenntartható és egészséges vállalkozás

Nem mehetünk el szó nélkül az egészséges életmód mellett sem, melynek maradéktalan jelenléte garantálja a kreatív gondolatok szabad áramlását és az összetartó közösségünkben történő hiánytalan részvételt. Ennek szellemében segíti munkásságunkat a HAVITAMIN Kft. és lelkes tagjai a „Havita csapat”, akik tárgyi adományaikkal járulnak hozzá rendezvényeink sikeres lebonyolításához, valamint a Nem Adom Fel Alapítvány pártfogoltjainak életéhez. A háttérmunkálatok forgatagában pedig virtuális szócsövükkel kérik a hasonló eszmét képviselő vállalkozásokat, ha csak egy apró kedvesség erejéig is, de ők is helyezzék el karácsonyi meglepetéseiket a támogatottak fenyőfája alá.

Az események során a vásár mellett számos kiegészítő programkínálattal készülünk, mely tartalmaz előadásokat, workshopokat, koncerteket és izgalmas kiegészítő lehetőséget.

Szeretettel várunk MINDENKIT gyermekekkel, családdal, barátokkal és házi kedvencekkel EGYÜTT! ????

A rendezvényekre a belépés INGYENES! 

IDŐPONTOK:

  • November 25-26. (szombat-vasárnap) 10-18h
  • December 2-3. (szombat-vasárnap) 10-18h
  • December 9-10. (szombat-vasárnap) 10-18h
  • December 16-17. (szombat-vasárnap) 10-18h

HELYSZÍN: Klauzál téri Vásárcsarnok // (Budapest, VII. kerület)

SZERVEZŐK: Hello Piac & Nem Adom Fel Alapítvány & Havita

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:  info@hellopiac.hu 

https://www.facebook.com/hellopiac

Nagy szeretettel várunk MINDENKIT! ?