Charter hajó bérlés: a függetlenség érzésének átélésére

Brac sziget

Ha már ráunt a tengerparti nyaralások kissé helyhez kötött, kényelmes világára  és vágyik a függetlenség érzésének átélésére, a természettel való szoros kapcsolatra és megismerkedne egy színes, változatos és egyben izgalmas, aktív pihenési formával is, akkor béreljen hajót  és adja át magát a tengeri túrák páratlan élményének. Miért különleges és kinek ajánlható a hajóbérlés? A kristálytiszta víz, a csodálatos természeti környezet, a szigetek, a lagúnák és a tengerparti  történelmi városok hangulata, mind mind  felejthetetlen élményt nyújtanak.

Aki  szeretne  közelebbi  kapcsolatba kerülni a vízzel,  a szél erejével, sportosabb, aktívabb szerepre vágyik pihenése során, az bontson vitorlát, aki viszont egy kényelmes, sok esetben a luxust sem nélkülöző tengeri kalandban venne részt, az üljön motoros hajóba és próbálja ki a tengeri horgászat nyújtotta kalandokat is.

Cégünk az igényekhez maximálisan igazodva kínál különböző típusú és méretű hajókat az érdeklődők számára.  Nálunk megtalálhatják az akár egy napra is bérelhető kisebb motorcsónakokat, de választhatnak a nagy méretű, legmesésebb, exclusive vitorlás és motoros yachtok közül is.

 

Partnereinken keresztül  a legkifinomultabb hajózási megoldásokat, modern hajó típusokat kínálunk és azokat teljes mértékben az Ön igényének megfelelően készítjük elő. Javaslatokat adunk a legjobb útvonalakról és minden részletről gondoskodunk, hogy Ön felhötlenül élvezhesse a fedélzeten töltött időt.

Nem rendelkezik a hajó vezetéséhez szükséges okmányokkal, előszőr hajózik  tengeren? A horvátországi irodánk és kollégáink több évtizedes tengeri tapasztalatai  biztosítják a hajósok kényelmét és biztonságát, valamint segítenek a tengeri hajóvezetői  okmányok megszerzésében, illetve szükség esetén  skipper / kapitány biztosításában.

Ha még sem sikerült választania, folyamatosan bővülő kínálatunknak köszönhetően eleget tudunk tenni egyedi, különleges kívánságoknak is.