Méhpempő – a természetes immunerősítő

dydex méhpempő

A méhpempő a méhanya tápláléka, melyet a fiatal dolgos méhek garatmirigye termel. Nem véletlen, hogy ezzel az értékes tápanyaggal etetik a méhanyát, ugyanis a méhpempő több mint 150 biológiailag aktív összetevőt tartalmaz, ebből kifolyólag a méhanya akár 70-szer hosszabb ideig is képes életben maradni, mint dolgos társai.

A méhpempő nem csupán az anyaméhre fejti ki pozitív hatását, az emberi szervezet számára is bizonyítottan eredményesen hat. A méhpempőben található értékes vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek egyvelegének fogyasztásával megerősíthetjük immunrendszerünket, ezzel felkészítve szervezetünket a járványszezonra. Azonban a méhpempő nem csupán immunrendszerünket képes támogatni, de természetes összetevőinek köszönhetően pozitívan hat a fizikai- és szellemi képességre, az idegrendszerre, kiváló serkentő és frissítő szer, mindemellett a női szervezetre is kifejezetten jó hatást gyakorol: elősegíti a megtermékenyítést, normalizálja a menstruációt, változó korú hölgyek esetében pedig csökkenti a klimax-szal járó kellemetlen tüneteket.

A 100% tisztaságú, friss méhpempőt nem hiába nevezik a természet egyik kincsének, ugyanis oldalakon át sorolhatnánk az emberi szervezetre gyakorolt pozitív hatásait. Dióhéjban azonban úgy fogalmazhatunk, hogy ott segít, ahol csak szükség van rá. A Dydex 100% tisztaságú, friss méhpempő B1, B2, B3, B5, B6, C, D, E és H-vitaminban egyaránt gazdag, hozzáadott egyéb adalékanyagoktól mentes.

Fontos tudni, hogy a méhpempő íze nem finom, enyhén csípős, savas, fanyar. Azok számára, akik kellemetlen íze végett nem szívesen fogyasztják, szuper alternatív megoldást kínálhatnak a Dydex család legújabb tagjai, melyek kapszula és tabletta formájában kínálják az értékes méhpempőt, kiegészítve egyéb vitaminokkal és nyomelemekkel, melyek segítségével még hatékonyabban tölthetjük fel szervezetünket a szükséges tápanyagokkal.