Ytong tégla fajták

Ytong tégla fajták

Ytong tégla olyan építőanyag, amelyet többféle formában és méretben is elérhető. A Ytong téglákat általában az épületek falainak és plafonjainak építésére használják.

Az alábbiakban bemutatok néhány gyakran használt Ytong tégla fajtát:

  1. Ytong méretű tégla: A Ytong méretű téglák olyan téglák, amelyek a Ytong téglák általában használt méreteit képviselik. A Ytong méretű téglákat általában az épületek falainak és plafonjainak építésére használják.
  2. Ytong duplafalú tégla: A Ytong duplafalú téglák olyan téglák, amelyeknek két faluk van. A Ytong duplafalú téglákat általában a falak és plafonok szigetelésére használják.
  3. Ytong szigetelő tégla: A Ytong szigetelő téglák olyan téglák, amelyeknek van egy belső szigetelő rétegük. A Ytong szigetelő téglákat általában a falak és plafonok szigetelésére használják.
  4. Ytong légbeszívó tégla: A Ytong légbeszívó téglák olyan téglák, amelyeknek van egy belső légbeszívó rétegük. A Ytong légbeszívó téglákat általában a falak és plafonok szellőztetésére használják.
  5. Ytong lemeztégla: A Ytong lemeztéglák olyan téglák, amelyek lemez formájúak. A Ytong lemeztéglákat általában a falak és plafonok burkolására használják.